woensdag 24 december 2008

Flickr toys

Druk bezig geweest met Flickr Toys, vind ik zo'n leuk onderdeel. Ik heb een mozaiek gemaakt, met een paar special effects.

8 opmerkingen:

Jouke zei

Lekker creatief. Mooi!!

blondie zei

Dat heb je mooi gemaakt! Ben jij daar nou ook zo lang mee bezig geweest? Bij mij viel het ontzettend tegen, zoveel tijd erin ging zitten. Dat is volgens mij ook heel verschillend: de ene keer werkt het prima, een andere keer helemaal niet of heel erg traag. Vind ik persoonlijk wel frustrerend!

Groet, Blondie

catwoman zei

Ik vond die mozaïken ook heel erg leuk om te maken en samen te stellen. Het is wel steeds een behoorlijk klusje: foto's selecteren en die dan uploaden naar een plek in het mozaïk. Maar het resultaat mag er steeds wel zijn, hiet is gewoon erg mooi en verrassend.....

last best zei

Dank je blondie..... Ik ben er ook een tijdje mee bezig geweest hoor. Ik heb er ook maar wat dubbele foto's ingedaan. Maar inderdaad heel veel werk. Ik heb dat probleem met spell with flickr. Ik krijg het maar niet voor elkaar om dat op mijn blog te zetten grrrrrr. Maar ik geef de moed nog niet op, het gaat me hoe dan ook lukken!!

aliebieb zei

Goed hoor, wie is hier nou de creabea? Groetjes Aliebieb

aliebieb zei

En dat we mekaar nou wat geleerd hebben! Leuk toch.
Ik vind het filmpje van het zandkasteel overigens (sorry) niet om aan te horen (en dan jij...100 x per dag, zei je??!)
Ik ben waarschijnlijk ook niet de doelgroep. Voor Hugo, veel plezier ermee!
groet Aliebieb.

last best zei

Goh Alie, vind je het geen leuk liedje :-) Ik vind het ook vreselijk, niet om aan te horen!! Maar Hugo kan al een beetje zelf met de computer overweg, en blijft dit filmpje maar aanklikken. Ach, voor je kinderen moet je wat over hebben nietwaar?

aliebieb zei

Zo is dat! En een goed en gezond 2009. Groetjes