donderdag 22 januari 2009

ZEN


Ja hoor, na de felicitatie van Ed, omdat ik punt 20 heb bereikt, heb ik mijn ZEN in ontvangst mogen nemen!! Een prachtig ding is het. Harmen had mij al een demonstratie gegeven van zijn ZEN. Ik heb er foto's en muziek opgezet en Harald heeft er voor mij een film opgezet. De kwaliteit is echt boven verwachting. Dus om een lang verhaal kort te maken, ik ben er erg blij mee!!

3 opmerkingen:

catwoman zei

Hey Last Best, ik wil je even zeggen dat ik het geweldig vind hoe je met dit leertrajesct bezig bent. Volgens mij ervaar je het een beetje zoals ik het ervaren heb. Heel leuk, leerzaam, niet echt moeilijk, maar toch een uitdaging. En ook verslavend om er het tempo in te houden. Dat had ik, ik had echt inspiratie om het ene ding na het andere af te werken. En als je dan klaar bent is het heerlijk om bepaalde Dingen nog eens rustig uit te spitten en je erin verder te verdiepen. Gefeliciteerd met je Zen. Je weet ook dat er nog een etentje in verschiet zit? Dat moet je maar eens aan Jouke vragen. Tot gauw. Groetjes Catwoman

last best zei

Hey Catwoman,
Dank je wel voor je compliment!! Ik vond het idd ontzettend verslavend, ik moet nu nog 1 punt. Daar ga ik morgen maar even mee bezig. Wel jammer dat ik dan al klaar ben. Maar dan kan ik wel lekker rustig mijn blog bijhouden en de dingen die ik echt interessant vond uitpluizen. Jij bent er ook als een speer doorheen gegaan zeg. Gezellig dat etentje, we zullen het wel horen. Ik zie je snel.

Unknown zei

Hoi Ingrid,
Wat een mooi ding is het!
Ik doe me best en ik wordt thuis gestimuleerd om op te schieten.
Wanneer je weer met mij samen werkt neem je hem dan even mee, ik ben erg benieuwd hoe die eruit ziet en werkt.
Groetjes dasa